Mi a SEO tárhely?


Egy tárhelyen lehet több honlapod 3 egyedi ip címmel. Egyedi php.ini beállításokkal, támadás szűréssel, honlap gyorsítással és automatizált kulcsszó helyezéssel egybekötve.

Érdekel hogyan fordítsd hasznodra?

Neved:*
E-mail:*

(Ingyenes és bármikor leiratkozhatsz)

server
Minden tárhelyen 3 honlap 3 egyedi IP címmel

SEO Tárhelynél olyan, mintha 3 szervered lenne

Saját honlap bárkinek

2015 Feb 25.

Manapság az internet szinte mindenki számára kinyitja a kapukat és gyakorlatilag bármire van szükségünk, az internet a barátunk. Például megannyi háziasszony ül gép elé és kezd el vadászni új recepteket, de akár rengetegen néznek, élő sportközvetítéseket vagy éppen olvasnak híreket.

Tovább

A honlapkészítés előnyei

2015 Feb 12.

Honlapot készíteni nem olyan nagy munka és persze erre is kiépült már a kereskedelmi ág, tehát biztosan találunk olyanokat, akik megcsinálják. Különböző árakkal találkozunk és különböző ajánlatokkal. Mindenkinek szíve joga, hogy melyiket választja. De miért is érdemes honlapot készíteni egy cégnek?

Tovább

Milyen a jó honlap arculat?

2015 Feb 3.

Azt már tudjuk, hogy egy honlap elengedhetetlen egy cég számára. Több lehetőséget ad a reklámozásra, a marketingre. De milyennek kell lennie egy jó honlapnak? Az egy dolog, hogy agyon reklámozzuk az oldalt. Hogy már mindenhol ezt lehet látni. Ám az egész nem ér semmit, ha nincs egy arculata.

Tovább