Mi a SEO tárhely?


Egy tárhelyen lehet több honlapod 3 egyedi ip címmel. Egyedi php.ini beállításokkal, támadás szűréssel, honlap gyorsítással és automatizált kulcsszó helyezéssel egybekötve.

Érdekel hogyan fordítsd hasznodra?

Neved:*
E-mail:*

(Ingyenes és bármikor leiratkozhatsz)

server
Minden tárhelyen 3 honlap 3 egyedi IP címmel

SEO Tárhelynél olyan, mintha 3 szervered lenne

A honlapkészítés előnyei

2015 Feb 12.

Honlapot készíteni nem olyan nagy munka és persze erre is kiépült már a kereskedelmi ág, tehát biztosan találunk olyanokat, akik megcsinálják. Különböző árakkal találkozunk és különböző ajánlatokkal. Mindenkinek szíve joga, hogy melyiket választja. De miért is érdemes honlapot készíteni egy cégnek?


Ennek számos magyarázata van. Először is, egy online oldal az, ahol összegezni tudja az információkat a cég. Mit miért és mennyiért, stb. A plakátokon is szórólapokon nem fér el annyi minden, az embereknek nem lehet egy teljes képük az illető cégről. De ha már van egy online elérhetőség, akkor csak fellépnek oda és probléma megoldva. A másik hatalmas előny a marketing. Még az internet térhódítása kezdetén csak az első indok miatt készítettek honlapot. De ma már mindenki internetet használ, pl. Facebook, Youtube, különböző hírportálok, stb. Egyszerűen ki kell használni a lehetőségeket: reklámozni az interneten. Ez általában nem szokott olyan drága lenni, viszont haszna annál inkább nagy. Különböző oldalakon hirdetheti cégét. Ott érdemes bannereket venni, ahol sokan járnak. Ilyen lehetőségeket kínál fel a Facebook és a Google is, bizonyos összegekért cserébe az emberek láthatják vállalatát.

Miben segít még egy honlap? Sokkal könnyebb a termékeket forgalmazni. A mai kereskedelem már elérte azt a szintet, amikor az interneten is lehet vásárolni. Ezért ha olyan cége van, ahol több termék van, akkor eladhatja egy webáruházban is. Vannak, akik csak ezzel foglalkoznak, tehát kinti boltjuk nincsen. Feltehetjük a kérdést, hogy ez miért is előnyösebb? Egyes emberek nem szeretnek olyan sok időt eltölteni a vásárlással. Ezért vagy el sem indulnak, vagy már az első boltban megállnak. Az interneten viszont másképp: nem kel kimozdulni a házból. Ezért a lehetséges ügyfelek több oldalt is megnézhetnek. Plusz egy webáruházba alacsonyabban lehet tartani az árakat, mert nem kell bérleti díjat és egy alkalmazottat fizetni.

Az internet lehetőségeit érdemes kihasználni. Kijelenhetjük, hogy már külön iparág épült ki erre a célra. Olyan cégek is vannak, akik külön az internetes marketinggel foglalkoznak, de már könyvelést is lehet online igényelni. Különböző módszerek vannak, amikkel meg lehet fogni egy ügyfelet. Egy cég megfelelő vezetése igényeli a megfelelő marketinget. Mert reklám nélkül nincs ügyfél, ügyfél nélkül nincs pénz. Arra is nagyon oda kell figyelni, hogy az információ bárki számára érthető legyen, és főleg arra, hogy az oldal kezelése egyszerű legyen.